Eindejaarsgroet van Algemeen Directeur Wim Diersen

29-12-2021
Eindejaarsgroet van Algemeen Directeur Wim Diersen

Het jaar 2021 is bijna voorbij. Een bewogen jaar voor Bribus, maar dankzij de inzet van alle medewerkers en partners is het succesvol verlopen. We laten Algemeen Directeur Wim Diersen aan het woord over het afgelopen jaar.

Bewogen jaar

“We kijken terug op een bewogen jaar, met name rondom capaciteit en het zekerstellen van leveringen. Dat was en is nog steeds een uitdaging. De belangrijkste reden hiervan is de verkoop van vele keukens, waar we natuurlijk ontzettend blij mee zijn. Ik ben trots op onze medewerkers die dit dagelijks in goede banen leiden door uitdagingen samen aan te gaan en successen met elkaar te delen.” 

Verwachting van komend jaar

“In 2021 zijn we niet alleen gegroeid in omzet, maar ook in klanten, aantal collega’s en machinecapaciteit. Bribus gaat komend jaar haar eerste Business Center openen in Amsterdam, waardoor we beter zichtbaar worden in de markt en een hogere en duurzamere servicegraad kunnen bieden. De verwachting is dat in 2022 de groei in onze markt enigszins stabiliseert. We streven naar meer zekerheid in productiviteit, leverbetrouwbaarheid en grondstofprijzen. Daarnaast hopen we op een duidelijk beleid van de overheid omtrent de woningmarkt. Zo kunnen we met elkaar gecontroleerd, betaalbaar en duurzaam verder ontwikkelen. 

Wens voor 2022

Voor 2022 hoop ik dat we ons wereldwijd solidair opstellen om COVID-19 onder controle te krijgen, zowel vanuit een gezondheidsperspectief als een economisch perspectief.

Bribus wenst u een gelukkig en gezond 2022!

Ga terug naar het nieuwsoverzicht