Ontmoet ons op PROVADA 2023!

02-06-2023
Ontmoet ons op PROVADA 2023!

Op 13, 14 en 15 juni zijn wij, samen met Adex Groep, weer aanwezig op de grootste vastgoedbeurs van Nederland: PROVADA! Hier zijn ruim 200 standhouders aanwezig uit de vastgoedsector; van projectontwikkelaars, architecten tot aan financiers, makelaars en woningcorporaties. 

We can be heroes

Het thema van PROVADA 2023 is ‘We can be heroes’. Dit komt voort uit de transitie waarbij we een nieuwe balans zoeken tussen mens, natuur en economie.  Hoe kan de sector meer impact maken en welke stappen zetten we? Onze bedrijfsvoering richt zich daarom niet uitsluitend op het behalen van winst, maar ook op het welzijn van mensen binnen en buiten de organisatie en op een gezonde leefomgeving voor huidige en toekomstige generaties. Wij koppelen duurzaamheid aan zakelijkheid; niet door overal certificaten en keurmerken op te plakken, maar door MVO concreet en tastbaar te maken. 

PROVADA 2023

  • Delen we de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid
  • Ontdekt u de voordelen van onze nieuwste machine
  • Maakt u kennis met onze nieuwe producten zoals werkbladen van gerecycled glas en handgrepen van gerecycled plastic
Afbeelding landingspagina 12 

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Wij ontmoeten u graag op de PROVADA, in de RAI Amsterdam op 13, 14 en 15 juni. We kijken ernaar uit om met u in gesprek over de duurzame mogelijkheden en oplossingen voor uw project. Bestel uw tickets via Provada.nl. Ga naar tickets & registratie. Na het invullen en verzenden van uw gegevens ontvangt u een toegangskaart via de e-mail. 

Business center Amsterdam

Bribus heeft in Amsterdam een Business Center geopend! Een nieuw concept van Bribus met onder meer een showroom en een inspiratiegedeelte. Een dynamische plek waar beleving centraal staat en waar we – samen met onze partners - op een strategische wijze, klantgericht te werk gaan om onze doelgroepen te voorzien van duurzame kwaliteitskeukens. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Of wilt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers? Neem contact op met Pieter Hartman of Richard van Wijngaarden, Accountmanagers Vastgoedbeleggers.

PROVADA 13 14 15 juni - RAI Amsterdam 
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
Holland Complex, Entree C - hal 10
Bribus standnummer 10-03 

 

Ga terug naar het nieuwsoverzicht