Werkbladen van gerecycled glas

18-01-2024
Werkbladen van gerecycled glas

Bij Bribus zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om keukens efficiënter te produceren met minder impact op mens en milieu. We bereiken dit door het gebruik van duurzame materialen, zoals onze VitreO werkbladen van gerecycled glas. Deze werkbladen zijn een goed voorbeeld van ons streven naar kwaliteit én duurzaamheid.

Gebroken glas krijgt
Een tweede leven 

Gebroken glas, afkomstig van flessen, ramen en drinkglazen, krijgt een tweede leven in de VitreO werkbladen. Dankzij gerecycled glas (90%), bindmiddel en hars zijn deze werkbladen 100% recyclebaar aan het einde van hun levensduur. Dit maakt ze een stijlvol, slijtvast en duurzaam alternatief voor Quartz composiet, met vergelijkbare eigenschappen. Bijvoorbeeld op het gebied van kras- en hittebestendigheid, stootvastheid en eenvoudig onderhoud. Bovendien hebben VitreO werkbladen een lange levensduur, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.

Van glasscherven 
Tot werkbladen van hoge kwaliteit

Om de VitreO werkbladen zo duurzaam mogelijk te produceren, kiezen we voor productie in Europa. Gerecycled glas wordt vermalen in korrels en bindmiddel tot de juiste kleur, structuur en samenstelling is bereikt. Dit zorgvuldige proces waarborgt kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek.

VitreO werkbladen

VitreO werkbladen zijn verkrijgbaar in de kleuren Starry night, Concrete plaster, Pearl beach, Nazca desert en Gloomy fog. Bekijk de VitreO werkbladen hier.

240118 L2400460 VitreO werkblad - Nieuws bericht 1200x250px

 

Ga terug naar het nieuwsoverzicht