Bribus Rijnsburg Inbouwkeuken

Inbouwkeukens

van Bribus


De perfecte inbouwkeuken voor iedere eindgebruiker, de perfecte inbouwkeukens voor uw project. Dat is waar we dagelijks voor zorgen. Kiezen voor de keukens van Bribus betekent kiezen voor topkwaliteit en de perfect fit voor alle partijen. Altijd van topkwaliteit, want al onze keukens worden volledig door onszelf ontwikkeld. De materialen die we gebruiken zijn hoogwaardig en duurzaam. Dat geldt ook voor de inbouwapparatuur. Wij doen nooit concessies aan kwaliteit, ongeacht het beschikbare budget. Die kwaliteit geldt vanzelfsprekend ook voor de montage. Alleen zo krijgen u en de consument het beste!

Onze werkwijze

Uw voordelen


 • Bribus meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Bribus samenwerken in de keten

  Ketensamenwerking

 • Bribus kwaliteitsborging

  Kwaliteitsborging

 • Bribus Milieuvriendelijk en vooruitstrevend

  Duurzaam

Een droomkeuken voor iedereen

Inbouwkeukens


Smaken verschillen. Wat de een prachtig vindt, vindt de ander niet mooi. Maar in onze uitgebreide serie kwaliteitskeukens vindt iedere consument een passende keuken. Die wij geheel aan de eigen smaak kunnen aanpassen. Met onze eigentijdse keukenstijlen, het brede scala aan fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur vinden we voor iedereen een droomkeuken. En dat is natuurlijk goed voor uw project. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze inbouwkeukens

Offerte of prijsindicatie nodig?

Snel, slim en gemakkelijk via Studio B

 

Ontdek Studio B

vastgoed geselecteerd

Studio B


Het aanbod van Bribus is groot. Maakt dat het kiezen van de juiste keukens voor uw project lastig? Niet als het aan Bribus ligt. Speciaal voor u ontwikkelden we Studio B. Een uitgebreide serie kwaliteitskeukens gemakkelijk en overzichtelijk door u zelf geselecteerd. Door ons gevisualiseerd en gecalculeerd. Compleet met specificaties en downloads zoals een hoge resolutie afbeelding, 3D-tekening, installatie-advies en bestektekst. Snel, slim en gemakkelijk!

Probeert u zelf maar

Studio B

Calla de Bloem

Indrukwekkend complex met Bribus keukens


In Rijnsburg bloeit iets moois. In Rijnsburg bouwde (en bouwt) De Raad Bouw het bijzondere project De Bloem, bestaande uit appartementen afgewisseld met eengezinswoningen. Van bovenaf gezien heeft dit indrukwekkende complex de vorm van een bloem, als ode aan de oude bloemenveiling Flora in Rijnsburg.

Bekijk de referentie

Bribus Rijnsburg Inbouwkeuken

Slimmer werken én kosten besparen

Onze maatwerkformule


We adviseren huurders en kopers, verzorgen de keukenopname bij de mensen thuis, tekenen de nieuwe keuken in én regelen de volledige montage. Dat is onze maatwerkformule. Iedereen werkt in hetzelfde ordersysteem. Dit scheelt tijd, geld én fouten. Ook houden we alles overzichtelijk en in één hand, terwijl u op ieder moment mee kunt kijken hoe een keuzetraject ervoor staat. Benieuwd wat voor een resultaat dit voor u kan opleveren?

Neem contact op voor uw stappenplan

bribus-b-resultaat

Maatschappelijk verantwoord

Daadkrachtig Bribus


Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit daarom verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dat varieert van kleine aanpassingen in doen en denken tot grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor de toekomstige generaties.

Bekijk onze MVO-inspanningen

Bribus - Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bel met Bribus

Heeft u een vraag of opmerking?

Contact opnemen

Bel (0315) 65 17 45 of ga naar onze contactpagina:

Naar contact