Keukens van Bribus voor

Vakantie- en recreatieparken


De eisen die door huurders aan een keuken voor vakantie- en recreatieparken worden gesteld wijken af van andere branches. De keukens hebben vaak veel te verduren en daardoor is de levensduur van essentieel belang. Bribus heeft jarenlange ervaring in het leveren en monteren van keukens voor vakantie- en recreatieparken. 

Onze werkwijze

Uw voordelen


 • Bribus meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Bribus pragmatisch proces

  Efficiënt proces

 • Bribus kwaliteitsborging

  Kwaliteitsborging

 • Bribus samenwerken in de keten

  Ketensamenwerking

Onze uitgebreide serie

Kwaliteitskeukens


Bij Bribus heeft u de keuze uit een uitgebreide serie kwaliteitskeukens die wij speciaal voor de vakantie- en recreatiebranche hebben ontwikkeld. Deze concepten kunt u naar eigen wens - en budget - aanpassen. Zo bieden wij diverse eigentijdse keukenstijlen en een breed scala fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur. Hiermee creëert u zelf een keuken op maat, voor een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze keukens voor vakantie- en recreatie

Efficiënt en kostenbesparend

Ons stappenplan


Laat de coördinatie van het hele keuken(vervangings)traject maar aan Bribus over. Onze vaste ploeg ervaren specialisten weet als geen ander hoe het complete proces rond nieuwe keukens voor bijvoorbeeld vakantieparken of recreatiewoningen in goede banen moet worden geleid. Efficiënt, gericht op oplossingen en de laagste kosten voor u. Wilt u ook efficiënt werken en kosten besparen?

Neem contact op voor uw stappenplan

bribus-b-resultaatt

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws

 

Één aanspreekpunt

Hoger rendement


Ons werk houdt niet op nadat wij een keuken hebben geleverd en gemonteerd. Integendeel! Ook de nazorg hoort bij ons werk. Bribus vormt één aanspreekpunt en wij nemen u al deze zaken met plezier uit handen. Zodat u profiteert van een hoger rendement zonder rompslomp. Wilt u kennismaken met een Bribus medewerker voor vakantie- en recreatieparken in uw regio?

Bekijk onze contactpersonen

Bribus een hoger rendement

Nieuwe stadse woonwijk ‘Veemarkt’ in Utrecht


'De rest van de week zijn er twee tot drie monteurs druk om de keukens te monteren. Dit fluctueert per week, dus de flexibiliteit van Bribus is een groot voordeel voor ons.'

Bouwinvest

Bekijk deze referentie

Bel met Bribus

Heeft u een vraag of opmerking?

Contact opnemen

Bel (0315) 65 17 45 of ga naar onze contactpagina:

Naar contact