Keukens van Bribus voor

Vakantie- en recreatieparken


De eisen die door huurders aan een keuken voor vakantie- en recreatieparken worden gesteld wijken af van andere branches. De keukens hebben vaak veel te verduren en daardoor is de levensduur van essentieel belang. Bribus heeft jarenlange ervaring in het leveren en monteren van keukens voor vakantie- en recreatieparken. 

Onze werkwijze

Uw voordelen


 • Bribus meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Bribus pragmatisch proces

  Efficiënt proces

 • Bribus kwaliteitsborging

  Kwaliteitsborging

 • Bribus samenwerken in de keten

  Ketensamenwerking

Onze uitgebreide serie

Kwaliteitskeukens


Bij Bribus heeft u de keuze uit een uitgebreide serie kwaliteitskeukens die wij speciaal voor de vakantie- en recreatiebranche hebben ontwikkeld. Deze concepten kunt u naar eigen wens - en budget - aanpassen. Zo bieden wij diverse eigentijdse keukenstijlen en een breed scala fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur. Hiermee creëert u zelf een keuken op maat, voor een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze keukens voor vakantie- en recreatie

U kiest, wij maken

Studio B


Het aanbod van Bribus is groot. Maakt dat het kiezen van de juiste keukens voor uw project lastig? Niet als het aan Bribus ligt. Speciaal voor u ontwikkelden we Studio B. Via enkele gerichte, heldere stappen komt u uit bij de keuken, uitgefilterd op uw behoeften en wensen. Compleet met specificaties en downloads zoals een hoge resolutie afbeelding, 3D-tekening, installatie-advies en bestektekst.

Probeert u zelf maar

Studio B

Uitgebreide serie

kwaliteitskeukens

Ontdek Studio B

Efficiënt en kostenbesparend

Ons stappenplan


Laat de coördinatie van het hele keuken(vervangings)traject maar aan Bribus over. Onze vaste ploeg ervaren specialisten weet als geen ander hoe het complete proces rond nieuwe keukens voor bijvoorbeeld vakantieparken of recreatiewoningen in goede banen moet worden geleid. Efficiënt, gericht op oplossingen en de laagste kosten voor u. Wilt u ook efficiënt werken en kosten besparen?

Neem contact op voor uw stappenplan

bribus-b-resultaatt

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws

 

Één aanspreekpunt

Hoger rendement


Ons werk houdt niet op nadat wij een keuken hebben geleverd en gemonteerd. Integendeel! Ook de nazorg hoort bij ons werk. Bribus vormt één aanspreekpunt en wij nemen u al deze zaken met plezier uit handen. Zodat u profiteert van een hoger rendement zonder rompslomp. Wilt u kennismaken met een Bribus medewerker voor vakantie- en recreatieparken in uw regio?

Bekijk onze contactpersonen

Bribus een hoger rendement

110 oude keukens vervangen


'Sommige mensen waren best huiverig voor een open keuken, omdat ze redeneerden vanuit hun bestaande keuken. Door de modelkeuken werden ze juist aangenaam verrast.'

Anneke Lequin - de Klerk, Directeur Serviceappartementen Zomerland

Bekijk deze referentie

Maatschappelijk verantwoord

Daadkrachtig Bribus


Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit daarom verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dat varieert van kleine aanpassingen in doen en denken tot grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor de toekomstige generaties.

Bekijk onze MVO-inspanningen

Bribus - Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bel met Bribus

Heeft u een vraag of opmerking?

Contact opnemen

Bel (0315) 65 17 45 of ga naar onze contactpagina:

Naar contact