Portaal Nijmegen

Portaal en Bribus
Slaan de handen in één


Soms zijn er van die momenten waarop je extreem enthousiasme ervaart. Dit gevoel overheerste bij Bribus toen de tender van Portaal kortgeleden op de digitale mat viel. Op zo’n moment merk je de gedrevenheid en overtuiging van onze collega’s. “Wij ‘gaan’ deze tender scoren!”, aldus de commercieel manager van Bribus, Piet-Hein Kraakman.

Bribus denkt voortdurend met ons mee, snappen wat wij nodig hebben en haken hierop in.

Frits Cambier van Nooten, directeur van VOC

Portaal Nijmegen
Bribus Portaal
Portaal Bribus Nijmegen
Bribus Portaal tender

SAMENWERKING GROOTSTE WONINGCORPORATIE PORTAAL

Portaal is één van de grootste woningcorporaties van Nederland. Samen met haar eigen onderhoudstak Vastgoed Onderhoud Centrale (VOC) onderhoudt zij ruim 56.000 woningen. Wekelijks worden er tientallen keukens vervangen door de vakmensen van VOC. Deze dagelijkse operatie wordt minutieus geleid door de directeur van VOC, Frits Cambier van Nooten. 

NIEUWE KEUKENPARTNER

Veel collega’s kunnen het zich nog herinneren als de dag van gisteren: boeren gingen staken in onder andere de Bilt. Het was dé dag van het jaar dat het fileleed tot een hoogtepunt zou komen. Daarom gingen de wekkers van onze collega's extra vroeg! Op één van de gevestigde kantoren van Portaal & VOC, op een steenworp afstand van de Bilt, mochten wij namelijk ons voorstel presenteren. Nog geen 24 uur later kwam het verlossende bericht: Portaal & VOC kiezen exclusief voor Bribus als nieuwe keukenpartner!

WERKPROCES

Daarna volgde er een voortvarend traject. Een projectteam met afgevaardigde van zowel Portaal, VOC als Bribus zetten de contouren van de beoogde samenwerking om in processchema’s, een programma van eisen, kpi’s, bestelprincipes en dergelijke. Ondertussen kennismaken met de mensen in de organisatie, luisteren naar de behoefte en deze proberen om te vormen tot waardevolle aspecten in de samenwerking is misschien wel het mooiste van het gehele traject. Een werkproces dat naadloos aansluit bij de visie van Bribus!

Ons digitale keukenplatform Studio B is straks een essentieel onderdeel van een efficiënte samenwerking. De term ‘samenwerking’ zegt eigenlijk al genoeg! Het menselijke aspect blijft de boventoon voeren. Met als resultaat de bekrachtiging en ondertekening van deze langdurige samenwerking. 

PARTNERSHIP

“Wat ik mooi vind aan onze samenwerking is dat wij dezelfde daadkracht ambiëren. Dit zag ik ook al terug in het tender-traject. In welke fase van het keukenproces we ook zitten, we opereren te allen tijden met een team. Het team blijft hetzelfde en iedere discipline heeft en voelt zijn verantwoordelijkheid. Er wordt vertrouwen gecreëerd doordat er concrete afspraken worden gemaakt én door continu te zorgen voor interactie. Bribus denkt voortdurend met ons mee, snappen wat wij nodig hebben en haken hierop in. De energie die je met elkaar beleefd tijdens dit proces versterkt het partnership. Vanaf de eerste minuut heb ik dat zo ervaren en dat ervaar ik nog steeds zo”, aldus Frits Cambier van Nooten.  

KNALLEND HET JAAR UIT


Wij kunnen ons geen mooiere afsluiting van het jaar voorstellen. Namens het projectteam Portaal, VOC en Bribus wensen wij u fijne feestdagen.

Bent u benieuwd hoe de samenwerking met Portaal zich verder ontwikkeld? En wilt u weten hoe Studio B geïmplementeerd wordt? Houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Begin februari verschijnt er namelijk een uitgebreide rapportage! 

Werkt u samen met Portaal en/of VOC en heeft u vragen over deze samenwerking? Neem dan contact op met onze accountmanager Sjoerd Schaper.

Doelgroep
Sociale huur